Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

 • ENG
 • |

  4iG

  {{ portfolioStock.last }} Ft

  {{ portfolioStock.change_percent }}

MegoldásokMenedzselt IT szolgáltatásokMenedzselt tűzfal, UTM és VPN szolgáltatás

MENEDZSELT TŰZFAL, UTM ÉS VPN SZOLGÁLTATÁS

Határvédelem és mélységi hálózatbiztonság: kibervédelmi specialisták által üzemeltetett rendszerek tisztán havidíjas csomag keretében

A Firewall as a Service szemléletű internet határvédelmi szolgáltatás egy új üzleti megközelítés a jól ismert UTM tűzfal- és hálózatbiztonsági eszközök szakértői üzemeltetésére.

A Firewall as a Service szemléletű internet határvédelmi szolgáltatás egy új, forradalmi módszer a tűzfalszolgáltatás és hálózatbiztonság területén. Egy olyan új generációs szolgáltatás, amely a jól ismert komplex szűrést biztosító UTM eszközöket külső specialisták általi üzemeltetéssel és támogatással kombinálja, egy havidíjas előfizetés keretében. Ráadásul mindezt egy egységes alkalmazás-központú biztonsági szabályzattal is megerősíti.

A hagyományos tűzfalak már nem minden esetben elegendők, komplex védelemre van szükség. Ezért ajánljuk a mélységi védekezéshez az üzemeltetéssel kombinált, bérelt WatchGuard UTM tűzfalakat, mely az üzleti igényeket kiszolgáló, megrendelőre szabott magas szintű védelmet kínál költséghatékonyan. A hagyományos tűzfalakkal szemben ez a tűzfalszolgáltatás javítja a skálázhatóságot, az átláthatóságot és egyszerűsíti a kezelhetőséget. A szervezet így hatékonyabban és biztonságosabban tud működni.

Az üzletmenet-folytonossági terv (BCP) egy olyan egyedi üzletre szabott eljárási keretrendszer, amely az üzleti folyamatokra fókuszál egy esetlegesen bekövetkező krízishelyzet esetén. A meglévő folyamatokra alapozva, integrált üzleti (BCP) és műszaki (DR) megközelítést biztosít a tervezés, bevezetés, folyamatos változás-követés és részletes kockázati terv segítségével, ezáltal hatékony és költséghatékony módon biztosít reagálási lehetőséget. Kiemelt célja, hogy megvédje az üzletmenet technikai hátterét a katasztrófaelhárítási terv (DR) kialakításával, amely segít a lehetséges kritikus események feltárásában és megelőzésében is.

MIÉRT VAN SZÜKSÉG HATÁRVÉDELEMRE ÉS MÉLYEBB TARTALOMSZŰRÉSRE?

 • A tűzfal a szervezet kiberbiztonsági stratégiájának sarokköve és elsődleges védvonala, ami a meghatározott szabályrendszer alapján megvizsgálja és átszűri az összes forgalmat a hálózati belépési pontján. Az új generációs WatchGuard UTM eszközök további mélyreható vizsgálati funkciókat biztosítanak, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyabban észlelje és blokkolja az internet irányából érkező kibertámadásokat.
 • Napjainkban megnövekedett a kibertámadások száma, kifinomultabb malware és kémprogramok jelentek meg. Ezért kiemelten fontossá vált a frissítések alkalmazása, a védelmi eszközök naprakészen tartása, a részletesen konfigurálható tartalom, URL és SPAM szűrés.

A SZOLGÁLTATÁSCSOMAG ÖSSZEÁLLÍTÁSA KONZULTÁCIÓ ALAPJÁN

 1. Előzetes konzultáció, felmérés
  Megismerjük az üzleti és műszaki elvárásokat, és felmérjük a szükséges illeszkedő rendszereket.
 2. Igényeknek megfelelő eszközök (hardver vagy virtuális készülék) kiválasztása
  Széles termékskála, a legújabb és legjobb teljesítményű eszközökkel. Biztonságtechnikai szakértőink segítik a megfelelő eszköz megtalálását.
 3. WatchGuard biztonsági funkciók kiválasztása
  Basic vagy Total Security Suite
 4. 4iG szolgáltatásszint kiválasztása
  Bronz, Ezüst, Arany szolgáltatáscsomagok és egyedi ajánlatok
 5. Tegye egyedivé a szolgáltatást az opcionális szolgáltatásokkal és az Önnek megfelelő futamidővel!
  Sokoldalú lehetőségek, az egyedi igényekhez igazodva
 6. Bevezetés, telepítés, migráció
  Innentől szakértőink gondoskodnak az eszközök felügyeletéről és rendszeres karbantartásáról

SZOLGÁLTATÁSI CSOMAGOK

Menedzselt-tuzfal-vpn-utm-szolgaltatasok

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSAINK

HAVIDÍJAS PC FLOTTAMENEDZSMENT

Device as a Service (DaaS) havidíjas szolgáltatás klienseszközökre.

SOC MINT SZOLGÁLTATÁS

Aktív megelőzés és utólagos beavatkozás: a tanácsadástól a fejlesztői, alkalmazásbeli kódbiztonságig.

KÖZÉPVÁLLALATI IT ÜZEMELTETÉS

A megbízható, kiszámítható IT üzemeltetés nem csak a nagyvállalatok privilégiuma.

HAVIDÍJAS BCP-DR

Üzletmenet-folytonosság és katasztrófa helyreállítás havidíjas menedzselt szolgáltatás.

CLOUD BACKUP SOLUTION

Szolgáltató-független adatmentés havidíjas menedzselt szolgáltatás.