Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

 • ENG
 • |

  4iG

  {{ portfolioStock.last }} Ft

  {{ portfolioStock.change_percent }}

MegoldásokMegoldásfejlesztésVállalatirányítási rendszerek

VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK

Korszerű vállalatirányítási rendszerek, SAP ERP megoldások

Iparágspecifikus bevezetések mellett olyan horizontális megoldásokat is nyújtunk, mint a HR rendszerek, az üzleti intelligencia modulok (BI), vagy az ügyfélkapcsolati CRM.

VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK (ERP)

A vállalatok versenyképességének növeléséhez és a pontos költségszerkezet megállapításához elengedhetetlen a pontos, naprakész információ. Az SAP rendszer Magyarországon és a világon mindenütt a legelterjedtebb és legismertebb integrált vállalatirányítási rendszer.

A korszerű vállalatirányítási rendszerek célja, hogy az adott szervezet gyakorlati lépéseket tudjon tenni a rugalmas, gyors és hatékony alkalmazkodás irányába, a mai, kihívásokkal teli üzleti környezetben, és minél hatékonyabban végre tudja hajtani a digitális transzformációt. Ehhez tud nagy segítséget biztosítani az SAP S/4HANA intelligens, integrált ERP-rendszere, amely az SAP HANA in-memory adatbázisán fut.

A felhasználói igényeinek megfelelően választhat on-premise, felhő alapú, vagy a két lehetőség előnyeit egyszerre kihasználó, hibrid telepítésű megoldást. A korszerű alkalmazás a vállalati alapfolyamatok (pénzügy-számvitel, kontrolling, készletgazdálkodás, értékesítés, raktárgazdálkodás, termelés irányítás stb.) mellett beépített analitika és mesterséges intelligencia segítségével magasszíntű beavatkozási és döntési lehetőséget biztosít felhasználói számára, támogatja a vállalati menedzsmentet a gyors döntéshozatalhoz szükséges információk naprakész rendelkezésre állásával.

Az SAP rendszereinek bevezetése, bővítése komplex, szakértelmet és ügyfélismeretet követelő feladat. Szükséges hozzá a rendszer ismeretén túl az ügyfél üzleti folyamatainak, iparági sajátosságainak átlátása is. Szakembereink minden esetben előzetes felmérést, auditot hajtanak végre, ahol megismerik a vállalat működését, felmérik a működést támogató folyamatait. Ennek ismeretében tanácsadóink közreműködésével, közösen alakítjuk ki a megfelelő megoldást, a vállalkozás valós igényei és szükségletei alapján. Ez lesz az alapja a rendszer beállításnak, amely alapvetően alkalmas a gyors bevezetésre. A Veritas Consulting Kft. szakemberei pedig tapasztalatuknak és szakértelmüknek köszönhetően a hatékonyság jegyében vezetik be az SAP megoldásait.

Az utóbbi években a globalizáció következtében egyre élesebb verseny alakult ki a különböző piaci szegmensekben az egyes vállalatok között. A nemzetközi versenyben egyre meghatározóbbá vált, miként tudtak a cégek leggyorsabban reagálni a változó gazdasági és jogi környezetre, hogyan tudtak a legjobban vezetett és versenyképesebb céggé válni.

Ebben tud kiemelt támogatást nyújtani az SAP termékportfoliója, mely az elmúlt közel egy évtízedben jelentősen megújult, és olyan új technológiákkal és termékekkel bővült, melyek megerősítették a vállalatirányítási rendszerek területen kivívott piacvezető szerepét, függetlenül a vállalkozások tevékenységi körétől, iparági sajátosságaitól.

Az SAP új típusú megoldásai elsősorban, de nem kizárólagosan az alábbi kategóriákban biztosítanak megfelelő megoldásokat az üzleti folyamatok támogatása területén:

 • ERP és digitális központi megoldások (SAP S/4HANA)
 • CRM, Marketing, Kereskedelem (SAP Commerce Cloud)
 • Szállítók kezelése, Stratégiai beszerzés, Beszerzés (SAP ARIBA)
 • Alapvető HR feladatok, Bérszámfejtés (SAP SuccessFactors)
 • Business Technológiai Platform (SAP BusinessObjects Business Intelligence Suite).

SAP HANA Platform

SAP HANA (High performance ANalitycal Appliance) a digitális megoldások felé nyitó vállalatok üzleti adatplatformja, amely minden vállalati szereplőnek, az alkalmazottaktól a vezetőkön át, biztosítja a munkájukhoz megfelelő adatot. Lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy a vállalat minden adata elérhető legyen egy helyen, ezzel kihasználva az adatokban rejlő intelligencia lehetőségét, illetve nagymértékben lerövidíti az adatokból történő információ transzformálás idejét, így versenyelőnyt biztosítva a mai felgyorsult világban.

A SAP HANA platformot a következő tulajdonságok jellemzik:

 • Jövőbe mutató, intelligens adatplatform, mely egyszerre képes tranzakcionális adatok feldolgozására és valós idejű elemzési, riportolási igények kiszolgálására az adatok típusától és forrásától függetlenül.
 • A SAP HANA memória alapú, alapvetően oszlop rendezésű adatbázis, ennek köszönhetően nagy mennyiségű adat feldolgozására alkalmas, gyors válaszidő mellett.
 • A SAP HANA széleskörű cloud támogatással rendelkezik, de a rugalmas cloud használat mellett az on-premise és a hibrid rendszer architektúra kialakítása is lehetséges, a felhasználói igényekhez igazodva.
 • Az információ biztonsági megoldások kiemelt jelentőséggel bírnak a SAP HANA adatbázis tekintetében, kiemelendő az adatok anonimizálásának lehetősége futásidőben, az adatok duplikált tárolásának elkerülésével.

Az alábbi ábra szemlélteti a HANA platform fontosabb jellemzőit és funkcióit, melyek megteremtik az alapját a rendszer széleskörű alkalmazhatóságának.

HANA Platform