Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

  • ENG
  • |

    4iG

    {{ portfolioStock.last }} Ft

    {{ portfolioStock.change_percent }}

MegoldásokKiberbiztonság

KIBERBIZTONSÁG

Holisztikus szemléletű komplex kiberbiztonsági szolgáltatások és technológiák

Tanácsadás, preventív és proaktív technológiák és szolgáltatások széles skálája, folyamatos felügyelet és finomhangolás a digitális üzletmenet és teljes IT életciklus védelmében.

A digitalizálódó üzleti világban a kibertámadások elsődleges célpontjai az adataink. A fenyegetések robbanásszerű növekedése miatt elengedhetetlen az informatikai rendszerek teljes életciklusát átfogó holisztikus kiberbiztonsági szemlélet.

Napról napra egyre kifinomultabb és veszélyesebb támadási formák jelennek meg, amelyek célkeresztjében éppúgy állnak nagyvállalatok, állami intézmények, kritikus infrastruktúrát üzemeltetők vagy éppen közepes méretű vállalkozások.

A 4iG megoldást kínál digitális üzletmenete és adatai teljes életciklusának biztonságossá tételére. Új alkalmazások fejlesztése, rendszerek építése a biztonsági követelmények meghatározásával kezdődik, legyen akár jogszabályi, iparági vagy nemzetközi szabvány a mérvadó.

Szakembereink komoly tapasztalattal kezelnek pl. NIST, IBTV, ISO, PCI-DSS vagy az MNB követelmények alapján felépített rendszerbiztonsági eljárásokat, auditra felkészítést, átvilágítást. Tanácsadóink segítenek felmérni, frissíteni vagy akár létrehozni a cég adatkezelési szabályait, információbiztonsági stratégiáját, szabályzatait, katasztrófa-elhárítási és üzletfolytonossági terveit. Kockázat-elemzésünkkel optimális üzleti folyamatokat és rendszerfejlesztési stratégiát valósíthat meg.

Akár saját fizikai, akár kiszervezett felhő-környezetben kell egy rendszert megvédeni, a preventív és proaktív kiberbiztonsági technológiák integrációjának teljes skáláját biztosítjuk, hogy platformtól és a felhasználás módjától függetlenül az elvárásoknak megfelelő biztonsági szintű legyen rendszere.

4iG-cybersecurity-as-a-service-illustration

Rendszereinek és biztonsági megoldásainak folyamatos felügyelete és rendszeres finomhangolása a biztosítéka annak, hogy minden biztonsági esemény korán felderítésre kerül és a megfelelő válaszlépéseket generálja. Széleskörű kiberbiztonsági menedzselt szolgáltatásaink minden cég számára elérhetők, ahol az információ és az azt szolgáltató rendszerek elérhetetlensége anyagi kárt vagy működési kiesést okozhat. Üzleti igényeinek megfelelő mélységben és rendelkezésre állással segítjük a folyamatos üzemelés és a termelés fenntartását.

A kiberbiztonságra minden technológiai rétegben figyelni kell, hiszen napjainkban már nem elég utólagos külső védőréteggel ellátni az infrastruktúra, az alkalmazás vagy a szolgáltatásegyes elemeit. Ezen szemlélet alapján a kialakítás első pillanatától központi szempontként kell tekinteni a biztonságos működésre.

4iG Kiberbiztonsag

SZOLGÁLTATÁSI ÉS MEGOLDÁSI TERÜLETEINK

INFORMÁCIÓBIZTONSÁGI TANÁCSADÁS

Tanácsadóink segítenek felmérni, frissíteni vagy akár létrehozni a cég adatkezelési, információbiztonsági, BCP/DR stratégiáját és szabályzatait.

KIBERBIZTONSÁGI FELÜGYELET ÉS MENEDZSELT SZOLGÁLTATÁSOK

Logelemzés, incidenskezelés, sérülékenység-menedzsment: SOC központ akár 7x24 órában. Menedzselt védelmi rendszerek: végpontvédelem, e-mail szűrés, határvédelem.

KIBERBIZTONSÁGI TECHNOLÓGIAI INTEGRÁCIÓ

A piacvezető gyártók preventív és proaktív védelmi technológiáinak kiválasztását és bevezetését biztonsági architekt és mérnök specialistáink végzik.

ALKALMAZÁSBIZTONSÁG

Az alkalmazásbiztonság nem cél vagy eszköz, hanem egy folyamat, amelyre a „Secure by Design” megközelítést javasoljuk.