Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

  • ENG
  • |

    4iG

    {{ portfolioStock.last }} Ft

    {{ portfolioStock.change_percent }}

MegoldásokIT Infrastruktúra-RendszerintegrációKliensrendszerek és felhasználóközpontú megoldások

KLIENSRENDSZEREK ÉS FELHASZNÁLÓKÖZPONTÚ MEGOLDÁSOK

A digitális munkavégzés legfontosabb szereplői: a számítógép és az ember

Minden a biztonságos felhasználói azonosítástól a számítógép eszközpark teljes életciklus menedzsmentjéig.

Az információtechnológiai változások, azok fejlődése és a ránk köszöntött digitális korszak teljesen átalakította a munkavállók munkahelyi környezetét. A digitális változások a munkakörnyezetre és a munkakörnyezettel szemben támasztott elvárásokra egyaránt kihatottak.

A munkavállaló és a munkáltató szemlélete eltérő, de a megoldásnak egységesen jónak kell lennie mindkét oldal számára. Munkavállaló elvárása a lehető leghatékonyabb, legkorszerűbb munkakörnyezet és az üzleti érdekeknek megfelelő működés. Ehhez a munkáltatónak kell biztosítani a feltételeket, köztük a megfelelő eszközök rendelkezésre állását és a munkavégzéshez szükséges információk elérését - akár távolról is. Erre a munkavállalónak és a munkáltatónak egyaránt fel kell készülni, mivel csak együtt tudják kialakítani és használni a naprakész digitális munkakörnyezetet. A korábbi bevált üzemeltetési panelek nem minden esetben működnek, azonban a vállalati klienseszközök teljes életciklusa kiemelten fontos minden szervezetnek.

MIÉRT ÉRDEMES A 4iG-RE TÁMASZKODNI A KLIENSFLOTTA- ÉS A FELHASZNÁLÓKEZELÉS KERETRENDSZEREINEK KIALAKÍTÁSÁBAN?

  • A felhasználó belépésétől, változó jogosultságain keresztül a rendszerek korszerű távelérésén át, egészen a vállalattól történő kilépéséig segítünk menedzselni és auditálni életútját.
  • Az eszközök teljes életciklusának kezeljük: az új eszközök beszerzésén, logisztikai terítésén, migrációján, használatán és szervizelésén át, egészen az eszköz életútjának végéig, a kivezetésig.

A vállalatok egyik legértékesebb kincse maga a munkavállaló, aki termel és értéket teremt a cégnek. Éppen ezért fontos, hogy munkáját hatékonyan és elégedetten tudja végezni. Meg kell teremteni neki mind a folyamat, mind az eszköz szintjén azt a digitális munkakörnyezetet, ami helytől függetlenül biztosítja számára a hatékony munkavégzés minőségi feltételeit.

A fentiekkel tudjuk garantálni, hogy ügyfeleink munkavállalói a lehető leghatékonyabban, korszerű munkakörnyezetben, a feladatukra koncentrálva teremthessenek üzleti értéket megbízóinknak.

MEGOLDÁSI TERÜLETEINK

KLIENS ÉS FELHASZNÁLÓI ÉLETCIKLUS 360°
VDI, RDS, CLOUD DESKTOP KÖRNYEZETEK
IDENTITY MANAGEMENT (IDM) FELHASZNÁLÓI AZONOSÍTÁS
PC/NOTEBOOK/TABLET/2:1 ESZKÖZÖK