Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

  • ENG
  • |

    4iG

    {{ portfolioStock.last }} Ft

    {{ portfolioStock.change_percent }}

GYÁRFELMÉRÉS, ALAPRAJZ (LAYOUT) TERVEZÉS, GYÁRTÓSOR FELMÉRÉS, GÉP MODELLEZÉS

Az Ipar 4.0 megoldások bevezetésének egyik alapvető feltétele, hogy gyárunkról, gyártósorainkról, gépeinkről pontos 3D információkkal rendelkezzünk. Vállalkozásunknak minden eszköze és szakembere rendelkezésre áll, hogy ezt a szolgáltatást a lehető leggyorsabban és legpontosabban nyújtsuk ügyfeleinknek.

3D lézer szkennereinkkel eddig is megoldottuk ezeket a feladatokat, de a NavVis technológia segítségével akár napi 10 000 négyzetméteres területet is képesek vagyunk felmérni. Rövid határidőn belül szolgáltatjuk a 2D tervezéshez szükséges alaprajzokat vagy 3D modelleket.

Néhány kattintással a lézeres szkennelési adatok építési modellekké alakíthatók, és reális 360°-os bejárható térként, pontfelhőként és alaprajzként jeleníthetők meg.

INNOVATÍV MOBIL SZKENNELÉS

Az épületek és létesítmények megvalósulási dokumentációjának létrehozása rendkívül munkaigényes folyamat. A NavVis egyedülálló, mobil szkennelési megoldást kínál, amely mind a pontfelhőt, mind a 360 °-os panoráma képeket nagy épületekben soha nem látott sebességgel rögzíti, ami jelentősen megváltoztatja megvalósulási dokumentáció rögzítésének módját.

DIGITÁLIS GYÁR

A NavVis lehetővé teszi az összeszerelést, logisztikát és gyárat tervezők számára, hogy akár távolról is megszemlélhessék, mérhessék a gyárat, a termelő egységeket és gyorsabban tudják megvalósítani a fejlesztéseket. 3D-s pontfelhők létrehozása nagy épületekben is rekordidő alatt megvalósulhat, az adat állomány azonnal kompatibilissá tehető bármely CAD szoftverrel – kényelmesen készíthetők BIM modellek vagy alaprajzok.

NavVis SZOLGÁLTATÁSOK

A Mensor3D Kft. legújabb, leggyorsabb 3D épület felmérés, 3D lézer szkennelés, beltéri navigáció megoldása.

IPARI DIGITALIZÁLÁS, 3D BELTÉRI SZKENNELÉS ÉS ADATSZOLGÁLTATÁS

Valós objektum, környezet elemzése, háromdimenziós modellezése:
Mensor 3D - Ipari digitalizálás (PDF brosúra letöltés)

ÉPÍTÉS MONITOROZÁS, BELTÉRI NAVIGÁCIÓ

A szkennelésből kapott alaprajzok, panorámaképek és pontfelhő könnyen megosztható és követhető valamint navigálásra is felhasználható távoli mobileszközökön.
Mensor 3D - Monitorozás és navigáció (PDF brosúra letöltés)

NavVis HASZNÁLATA STERIL KÖRNYEZETBEN

Mensor 3D - NavVis steril környezetben (PDF brosúra letöltés)

Szakmai vezető

Hadzijanisz Konsztantinosz

üzletág igazgató