Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

  • ENG
  • |

    4iG

    {{ portfolioStock.last }} Ft

    {{ portfolioStock.change_percent }}

4iG Nyrt.Tanúsítványok

TANÚSÍTVÁNYAINK

IT VAGYONGAZDÁLKODÁS IRÁNYÍTÁS

A 4iG Nyrt. Magyarországon elsőként szerzett tanúsítványt az ISO/IEC 19770-1:2017 nemzetközi szabvány követelményeinek megfelelően kialakított IT vagyongazdálkodás irányítási rendszerére. A tanúsított területen olyan hardver és szoftver eszközgazdálkodási, licenszgazdálkodási rendszer került kialakításra, mely támogatja az informatikai eszközök és megoldások kereskedelmét, szerviztevékenységet, rendszerintegrációt, IT üzemeltetést, szoftverfejlesztést, tanácsadást, fővállalkozói tevékenységet és projektmenedzsmentet.

ANTIKORRUPCIÓS IRÁNYÍTÁSI RENDSZER

A 4iG Nyrt. MSZ ISO 37001:2019 szabvány szerint kialakított Antikorrupciós irányítási rendszere támogatja a szervezetet megfelelési politikájának kialakításában, mely hozzájárul a szervezet jogi kötelezettségeinek és integritás iránti elkötelezettségének való megfelelésében. A tanúsítvány megszerzésével a 4iG a vállalati kultúra fejlesztését, az etikai és üzleti értékek gyakorlati működésbe való átültetését valósította meg. Az antikorrupciós irányítási rendszer kezelhető üzleti keretet biztosít cégen belül a megvesztegetés megelőzésére, felderítésére és kezelésére, ezáltal csökkentve a korrupcióval összefüggő vállalati kockázatokat és költségeket. Továbbá átláthatóságot, egyértelműséget biztosít az ellenőrzések során és az intézkedések hatékony végrehajtásában.

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS

Az 4iG Nyrt. az ISO 9001:2015 értelmében rendelkezik Informatikai eszközök és megoldások kereskedelme, szerviztevékenység, rendszerintegráció, IT üzemeltetés, szoftverfejlesztés, tanácsadás, fővállalkozói tevékenységre, projektmenedzsmentre vonatkozó tanúsítvánnyal, mely az ügyféligények és az üzleti folyamatok rendszerszemléletű és magas színvonalon való biztosítását igazolja. Az 4iG Nyrt. irányítási rendszere megfelel az ISO 9001:2015 szabvány követelményének.

KATONAI MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS

A 4iG Nyrt. a NATO AQAP 2110 normatív dokumentumok követelményei szerint tanúsított katonai minőségirányítási rendszert működtet, annak érdekében, hogy a ’NATO Hivatalos Beszállító’ minősítését megőrizze, ezáltal beszállítója lehessen a hon- és rendvédelmi szervezeteknek. A sikeres audit alapján a NATO által a beszállítói felé meghatározott egységes minőségbiztosítási követelményeknek a 4iG megfelel és jogosult az AQAP tanúsítási jelzés használatára az integrált irányítási rendszer alkalmazási területén, kiemelten a szoftverfejlesztés, számítógépes programozás, mint főtevékenység esetében.

INFORMÁCIÓBIZTONSÁG

Az ISO/IEC 27001:2013 értelmében az 4iG Nyrt. rendelkezik Informatikai eszközök és megoldások kereskedelme, szerviztevékenység, rendszerintegráció, IT üzemeltetés, szoftverfejlesztés, tanácsadás, fővállalkozói tevékenységre, projektmenedzsmentre vonatkozó információbiztonsági tanúsítvánnyal, mely az üzleti szempontból kritikus információk, az informatikai rendszereik, valamint a kapcsolódó folyamataik biztonságát igazolja üzleti ügyfeleik számára.

INFORMATIKAI SZOLGÁLTATÁS-IRÁNYÍTÁS

A 4iG Nyrt. ISO/IEC 20000-1:2019-es tanúsítványnak megfelelő informatikai szolgáltatás-irányítási rendszerrel rendelkezik. A rendszer az IT szolgáltatóközpont szolgáltatás-portfoliójában meghatározott - ügyfelek számára nyújtott - IT rendszerek üzemeltetési és support szolgáltatásait tartalmazza.

KÖRNYEZETIRÁNYÍTÁS

A 4iG Nyrt. az ISO 14001:2013-as tanúsítványnak megfelelő környezetirányítási rendszert vezetett be. A rendszer Informatikai eszközök és megoldások kereskedelme, szerviztevékenység, rendszerintegráció, IT üzemeltetés, szoftverfejlesztés, tanácsadás, fővállalkozói tevékenység, projektmenedzsment folyamatait tartalmazza.

ENERGIAIRÁNYÍTÁS

A 4iG Nyrt. az ISO 50001:2018 nemzetközi szabvány követelményeinek megfelelő energiairányítási rendszert alakított ki. A tanúsítvány alkalmazási területe a fentiekhez hasonlóan magába foglalja az Informatikai eszközök és megoldások kereskedelmét, szerviztevékenységet, rendszerintegrációt, IT üzemeltetést, szoftverfejlesztést, tanácsadást és a fővállalkozói tevékenységet.