Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

  • ENG
  • |

    4iG

    {{ portfolioStock.last }} Ft

    {{ portfolioStock.change_percent }}

Támogatási politika

TÁMOGATÁSI POLITIKA

Meghatározó piaci szereplőként a 4iG Nyrt. a társadalmi igényeket szem előtt tartva hozta létre társadalmi felelősségvállalási programját. A vállalat ennek jegyében olyan társadalmi vagy közösségi kezdeményezéseket támogat, illetve tudományos projekteket vagy éppen közösségi akciókat karol fel, amelyek megvalósulásukkal valódi értéket teremtenek és hozzájárulnak Magyarország digitális fejlődéséhez.

A támogatások odaítélésében ezért előnyt élveznek azok a kezdeményezések, amelyek alkalmasak arra, hogy közvetítsék a 4iG Nyrt. márkaértékeit, vagy olyan társadalmi értékeket képviselnek, amelyek összeegyeztethetők a társaság stratégiai céljaival és üzletpolitikájával. Ennek megfelelően a szponzoráció és mecenatúra területén a 4iG elsősorban a digitális képzésre és az oktatásra, a digitalizált környezet kialakítására és teljesítmény alapú ösztöndíjakra fókuszál.

Támogatási politikájának megfelelően a társaság az elmúlt évben közel négyszáz informatikai eszközt (számítógépet, monitort, nyomtatót, laptopot, tabletet) adományozott számos társadalmi szervezet, oktatási és nevelési intézmény, valamint a határon túl magyar gyermekek digitális oktatásának támogatása érdekében. Emellett a 4iG számos olyan kezdeményezést is felkarolt, amely a rendkívüli járványhelyzetben támogatta az érettségi vizsgák előtt álló gyermekek felkészülését, vagy hozzájárult a számítógépes készségek elsajátításához és a tehetséggondozáshoz, továbbá kulturális értékeink digitális megőrzéséhez.

KÖSZÖNET A HŐSÖKNEK, KÖSZÖNET A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKNAK!

Köszönet a Hősöknek díj
Köszönet a Hősöknek díj

A Köszönet a Hősöknek díjat professzor dr. Bedros J. Róbert, a Szent Imre Oktatókórház főigazgatója, országos kórházfőparancsnok-helyettes alapította 2020-ban annak érdekében, hogy az elismeréssel arcot és nevet kapjanak azok az egészségügyi dolgozók, akik a covid járvány idején munkájukkal, kitartásukkal és hősiességükkel példát mutattak az egész országnak.

SAJTÓKAPCSOLAT

Elkán Péter

Csoport Vállalati Kapcsolatok és Kommunikációs Igazgató