Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

  • ENG
  • |

    4iG

    {{ portfolioStock.last }} Ft

    {{ portfolioStock.change_percent }}

4iG Group Talent Program: Molnár Martin bemutatkozik a brit Forma–4-ben

HÍREK

Hírek

4iG Group Talent Program: Molnár Martin bemutatkozik a brit Forma–4-ben

A hétvégén elkezdődik Molnár Martin idei szezonja a brit Forma–4-es bajnokságban. A Virtuosi Racing versenyzője első magyarként szerepel a sorozatban, amelynek újoncként vág neki.

molnar-martin-4ig-1

Molnár Martin pályafutása és a magyar autósport is mérföldkőhöz érkezik a hétvégén, amikor a Donington Parkban kezdetét veszi az idei brit Forma–4-es szezon, hiszen korábban soha nem szerepelt magyar versenyző brit FIA-sorozatban. A 15 esztendős sportoló a legendás pályán hivatalosan is megkezdi autóversenyzői pályafutását, és elindul a Forma–1 felé vezető úton.

molnar-martin-4ig-2

Molnár Martin részt vesz a 4iG Talent Programjában, amelynek célja a fiatal magyar sporttehetségek felkarolása és felkészülésének támogatása. Martin fiatal kora ellenére 2024-ben már hetedik éve versenyez. Hosszú utat tett meg első formaautós szezonjáig: gokartosként egyedül költözött ki Olaszországba, magántanuló lett, hét hónap alatt megtanult olaszul, és lépésről-lépésre haladt a céljai felé a legrangosabb gokartbajnokságokban. A videóból betekintést nyerhetünk az elmúlt évek legfontosabb mérföldköveibe, és a szakemberek is beszámolnak Martin fejlődéséről.

Háttérinformáció:

4iG Csoport

A budapesti székhelyű, magyar többségi tulajdonú 4iG Nyrt. Magyarország és a nyugat-balkáni régió vezető távközlési és IT-csoportja, a tudásalapú, digitális gazdaság egyik vezető vállalata. A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett vállalat friss és innovatív szemlélete, valamint Magyarország vezető IT rendszerintegrátoraként betöltött pozíciója a csoportot a régió digitális átalakulásának vezető üzleti szolgáltatójává teszi. A 4iG dinamikus terjeszkedési stratégiája a magyarországi és a nyugat-balkáni távközlési piac meghatározó szereplőjévé emelte. A csoport folyamatosan bővíti szolgáltatásait, szakértelmét és portfólióját, hogy megfeleljen a távközlési és IT-piacok változásainak és igényeinek. A 4iG Csoport több, mint 8.000 főt foglalkoztat. www.4iG.hu

További információ:
Elkán Péter
Csoport vállalati kapcsolatok
és kommunikációs igazgató
4iG Nyrt.
sajto@4ig.hu